SCENIC ARTS


Solucions Sonores i música en directe per a espectacles d’arts escèniques

MÚLTIPLES

Idea: Cia. Impàs i Anna Mitjà
Direcció: Olga Álvarez
Intèrprets: Elena Masó i Neus Masó
Espai escènic: Natàlia Mitjà
Espai visual i conceptual: Jordi Cabestany
Il·luminació: Toni Pujol
So i composició: DABÚ
Vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS
Producció: Cia. Impàs
Amb la col·laboració de: Temporada Alta 2016
Durada: 50 min (aprox.) Espectacle gairebé sense text
Foto: Aniol Resclosa
2016, Casa Pastors, Festival Temporada Alta, Girona.

MOVIMENTS

Original Idea: Laia Claver
Poetry: Laia Claver
Dancer: Neus Masó
Ilustration:Clara Gispert
Live Music: Dabú
2015, Sala La Planeta, Girona

ALLUNATGE

Original Idea: Maria Cos
Dancer: Maria Cos i Clàudia Mirambell
Live Music: Dabú
2017, Celler de Can Roca, Girona

BRUJAS

Original Idea: Karen Mora
Music: Dabú
Project collaboration with ITD & Eumes
2017, Institut del Teatre, Barcelona.

YO VENGO DE CURRAR Y ESTOY REBENTADA SUPONGO QUE LO ENTENDERÁS

Els alumnes  de segon del Grau en Arts Escèniques van estrenar la posta en escena de final de curs. Es tracta d’un projecte molt especial on es combina el gènere musical amb la memòria històrica de la fàbrica Coma Cros, edifici que acull a l’Escola Universitària ERAM.
Dirigida per Juan Pablo Miranda
Els alumnes de segon han recollit durant tot l’any informació sobre la fàbrica, les seves treballadores i el seu context, per a poder oferir-nos aquesta peça on el passat serveix per a interrogar-nos al voltant del nostre present i el nostre futur.

EL MAL QUE NO TÉ NOM

Dansa, literatura i ambient sonor
Espectacle multidisciplinar.
Direcció i sel·lecció de textos: Geòrgia BOnell
Coreografies: Julie Dearnau
Ambient Sonor: Dabú
2018,Coming Soon, Barcelona

IMPERFECT DAY

Creación colectiva | Dramaturgia de Rafel Duran
Delante de una puerta de embarcamiento del aeropuerto un grupo de viajeros espera coger un vuelo que los lleve a su destino. En el aeropuerto, pero, la situación comienza a ser insalubre. Los trabajadores de la limpieza hace días que hacen huelga reclamando sus derechos laborales.

SI LOS LIMONES SUPIERAN QUE LOS GNOMOS DE LAS CORTINAS.

Aquesta peça de creació col·lectiva d’empremta musical, prendrà com a leitmotiv els patrons rítmics i paisatges visuals propis del cabaret.
L’humor, la màgia, la cultura popular i les seves tradicions, es combinen en aquest espai íntim i canalla, on allò sagrat i allò profà s’agafen de la mà. En aquest dispositiu escènic no hi ha lloc per les barreres i els prejudicis.
Tots plegats, intèrprets i públic, conviurem sota les mateixes regles d’un univers que barreja i subalterna gèneres: articulant la paraula poètica i l’humor polític. Un calidoscopi carregat d’irreverències que intenta nodrir-se de l’inesgotable imaginari d’un dels artistes més rics del segle XX: Joan Brossa.
FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia i direcció: Juan Pablo Miranda
Espai Sonor: DABÚ

PRÁCTICAS DE VUELO PARA ACABAR CON EL OLVIDO

Prácticas de vuelo para acabar con el olvido nos enfrenta a un diálogo atemporal entre un aviador fallecido en la guerra y su nieto. Un texto delicado e ingenioso que alberga un homenaje explícito a Antoine de Saint Exupéry y aporta una visión externa y literariamente objetiva a este proceso de investigación y de recuperación de un momento significativo de nuestra historia reciente.
El texto que propone el dramaturgo mexicano Antonio Zúñiga se basa en la memoria histórica y rinde homenaje a dos brigadistas internacionales enterrados en el cementerio municipal de Tàrrega.
Prácticas de vuelo para acabar con el olvido es una pieza familiar destinada a todos los públicos, dirigida por Melina Pereyra, actriz y dramaturga conocida del público por su participación en los espectáculos Trossos (2012) y Sapucay (2015), ambos presentados en la FiraTàrrega.
Dirección Melina Pereyra / Dramatúrgia Antonio Zúñiga / Asistente de dirección Neus Suñé / Creadores Jorge Velasco, Neus Suñé i Georgia Stwart / Música DABÚ / Diseño de escenografia Elisabet Castells / Vestuario Julia Cosimi Cannata / Asistencia escenografía Gustavo Heiland / Asistente de dirección en prácticas ERAM Ferrán Gordillo / Acompañamiento en producción, comunicación y distribución Elclimamola y Betta Cerioni / Co-producida por Fira Tàrrega, Generalitat de Catalunya, CC Can Felipa y el Ayuntamiento de Castellfollit de la Roca.

VIDA I MORT DE NA ROMA

(…)”La gran perssecució contra bruixes i bruixots a Catalunya comença l’any 1616 i acaba pràcticament l’any 1622.  ts del terme els encarregats de fer-ho. Així en l’assemblea que tingué lloc pel novembre de 1618 s’explica que a Sant Feliu Sasserra havien trobat tres dones bruixes (…)
Producció : Butai Produccions
Direcció: Pere Farran
Música i pasiatge sonor: Dabú_+_Ricard Vallina

W.I.T.C.H

Direcció: María García Vera
Espectacle musical de creació amb textos de Angélica Liddell, Itxaso Corral i les mateixes alumnes.
Creació i Interpretació: Dolça Alcañiz, Aina Berenguer, Carla Briansó, Clàudia Caparroz, Aina Casadevall, Aina Cots, Ane Da Silva, Elvira Fàbrega, Gemma Isern, Tània Matas, Irene Pérez, Helena Rodríguez, Clàudia Vicens.
Música i so: DABÚ
Llums: Quim Gibert
Un concert, un sàbat, un aquelarre, el ritual d’iniciació cap a un no futur.
Tretze dones ens convoquen a un concert secret. Conspiren, celebren, qüestionen el futur, la revolució del gènere, i a si mateixes. Posant en dubte el concepte d’identitat.
Agraïments: Juan Miranda i Llorenç d’escenotècnica

EL CÒDEX

“En tots aquests plecs de papers hi ha documentada la història d’una dona acusada de bruixeria. Una bona dona que era familiar de totes dues i que va ser executada a la forca per estar al servei dels seus veïns utilitzant el coneixement i la raó. Jo, la pel·lícula, ja la puc veure, l’he vista centenars de vegades. Ara em falta que la mostris al món.”
Producció: Butai Produccions
Direcció: Pere Farran
Música: DABÚ
Interprèts musicals: DABÚ, Ricard Vallina i Alex Locksmith

Terroríficas Ficciones Cómplices de Karen Mora

Fragmento de repertorio de 𝗘𝗹 𝗔𝗽𝗿𝗲𝗻𝗱𝗶𝘇𝗮𝗷𝗲 de Juan Carlos Lérida y Roberto Romei
Fragmento de repertorio de … 𝗱𝗲 𝗦𝗮𝗻 𝗩𝗶𝘁𝗼 de Andrés Corchero y Rosa Muñoz
𝗟𝗮 𝗟𝗲𝗷𝗮𝗻𝗮 de Karen Mora.
Music: 𝗟𝗮 𝗟𝗲𝗷𝗮𝗻𝗮 y 𝗱𝗲 𝗦𝗮𝗻 𝗩𝗶𝘁𝗼, DABÚ

THE REVENANTS

Direcció: María García Vera
Textos de Rodrigo García, Angélica Lidell, Itxaso Corral, El Conde de Torrefiel i els propis alumnes.
Els Revenants, un grup de música rock-grunge dels anys noranta, està a punt de fer el concert de la seva vida. Els components esperen al xòfer que, des del garatge on assagen, els ha de portar cap a a l’èxit. Però la furgoneta no arriba i tot comença a degenerar-se de manera estranya, el grup perd contacte amb la realitat exterior i entra en una espiral del temps que ningú sap com acabarà…
Fitxa artística
Intèrprets: Suzhanli Sánchez, Maria Alcalde, Jonathan Figueras, Jordi Pedragosa, Elisabeth Carbonell, Silvana Llopart, Maria Izcara, Raquel Díez, Júlia Roch, Andrea Hidalgo, Mireia Vázquez i Águeda Sans.
Idea i Direcció: Maria Garcia Vera
Suport musical: Agnès Monferrer
Música i So: DABÚ
Ajudant de direcció: Irene Pérez
Agraïments: Juan Pablo Miranda, Mar Torelles, Helena Rodríguez, Ane da Silva.